teslya@email.ua

Давно мрієте купити недорогу шафу-купе?

Давно мрієте купити недорогу шафу-купе?

by tesluaadm |01.11.2016 | Статті

В XXI ст. шафи-купе вже давно перестали бути тільки способом заощадити місце в будинку та розмістити якомога більше речей. Піскоструминні малюнки і бамбук, фотодрук і лакові покриття дозволяють зробити  їх не просто елементом меблів, а прикрасою, яскравим елементом інтер’єру.

Чому слід купити шафу-купе? Перш за все тому, що коштує вона недорого, незважаючи на всі свої плюси. А їх є дуже багато. Наповнення навіть найдешевшої шафи-купе з нашого магазину ви вибираєте самі. У передпокій, наприклад, підійдуть моделі з платяними відділеннями і декількома ящиками для взуття. У спальню ми радимо взяти полки, висувні ящики, освітлення і корзину для брудної білизни. Безумовно, вартість шафи-купе, яку замовите залежатиме від її внутрішнього вмісту і від дизайну.

Шафа-купе на замовлення може бути виготовлена за індивідуальними розмірами. Завдяки розсувному механізму не знадобиться передбачати місце для відкривання дверей. При необхідності можна замовити кутову шафу-купе. Такі моделі на рідкість місткі і зручні у використанні, і коштують дешево.

Чому вигідно купувати шафи-купе в нашому магазині?

Наш магазин пропонує купити шафи-купе за низькими цінами від виробника, але при цьому якість товару буде дуже високою, а це значна рідкість в наш час. Зателефонуйте, і ви відразу поринете в атмосферу доброзичливості. Фахівці швидко дадуть відповідь на усі ваші запитання, допоможуть зробити замовлення, проконсультують.

Також ми забезпечуємо своїм покупцям ідеальний сервіс. У нього входить доставка шафи-купе до під’їзду, підйом меблів на поверх. Передбачена збірка у вас вдома з використанням професійного устаткування. Всі послуги надаються на найвищому професійному рівні.

Приваблива ціна шафи-купе, приємний сервіс, великий вибір, висока якість – що ще потрібно для вдалої покупки?

Share this post:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.