teslya@email.ua

Що таке ортопедичний матрац?

Що таке ортопедичний матрац?

by tesluaadm |01.11.2016 | Статті

Це такий вид матраців, на якому як би ви не лягли, ваш хребет буде знаходитися в фізіологічно правильному положенні, без найменшого напруження. Вибирати ортопедичний фірмовий матрац потрібно ретельно, адже по суті – це єдиний предмет в спальні, який безпосередньо впливає на ваше здоров’я. Для того, щоб ви змогли купити індивідуальні матраци, які повністю відповідають саме вашим індивідуальним перевагам і особливостям фізіології, достатньо заглянути в наш магазин та переглянути продукцію, яку ми  пропонуємо, а якщо виникнуть додаткові запитання або ж вам буде необхідна консультація, то наші фахівці з радістю її нададуть. Члени нашої команди

  • ретельно відбирають матеріали, віддаючи перевагу виключно якісній та екологічно чистій сировині та тканинам;
  • активно відстежують і впроваджують у виробництво інноваційні технології;
  • орієнтуються на медичні дослідження і рекомендації.

 

Особливості продукції в нашому магазині

Один раз спробуйте і Ви будете здивовані тим, наскільки відрізняється сон на якісних матрацах від нічного відпочинку на дивані. Матраци від нас –  це по-справжньому великий асортимент різних за своїми характеристиками моделей, що володіють відмінним ортопедичним ефектом, до яких можна підбирати різні опції, роблячи їх ідеально підходящими саме вам. Ми не працюємо для широкої «середньостатистичної» аудиторії, а створюємо індивідуальні ортопедичні матраци для кожного клієнта, з огляду на потреби саме вашого організму. Ця особливість дозволяє нашій продукції залишатися беззаперечним лідером на сучасному ринку.

Кожного клієнта ми сприймаємо як унікальну особистість з притаманними саме їй рисами. Наші ортопедичні матраци – це не універсальний продукт, а абсолютно індивідуальний ортопедичний варіант спального місця, який подбає про комфорт вашого сну протягом усього терміну служби. Правильно обраний матрац ідеально повторюватиме абсолютно всі контури тіла сплячої людини і миттєво реагуватиме на будь-які рухи, створюючи при цьому необхідну підтримку для вашого хребта.

На матрацах від нас по-справжньому приємно спати та відпочивати. Відповідні саме вам ортопедичні матраци розслаблюють м’язи в області шиї, попереку, плечей і стегон.

 

Наші фахівці  розробили оптимальну систему підбору жорсткості, вона  дозволить вам знайти підходящий ортопедичний варіант, який позбавить від тих проблем, з якими стикаються власники «універсального» матраца. Ви можете бути впевнені в тому, що нове спальне місце знає всі ваші звички і по-справжньому дбає, щоб ваш сон був міцним, спокійним і комфортним.

 

Ортопедичні властивості матраців

Різні частини тіла сплячої людини мають різний обсяг, а відповідно, характеризуються різним тиском на поверхню спального місця. За рахунок більшого обсягу і більшої ваги ці частини викликають прогин хребта. У свою чергу, м’язи прагнуть зберегти його оптимальне положення. Саме це є причиною того, що ми часто крутимося уві сні, прокидаємося з відчуттям втоми і скутості.

Ортопедичний ефект вироба,  представленого нами в інтернет-магазині, гарантує кожному клієнту природну підтримку хребта. За ортопедичні властивості виробів відповідає несуча система, яка реагує на вагу сплячого, рівномірно розподіляючи його по всій площі, що дозволяє повністю зняти напругу з м’язів, надати необхідну підтримку хребту, в залежності від ваги сплячого.

Також є матраци з ортопедичним ефектом, які виготовленні спеціально для подружніх пар зі значною різницею у вазі. Унікальна функція дозволяє поєднати в одному матраці пружини різної жорсткості! Ідеальне рішення для спільного сну тих, хто має різну комплекцію.

Share this post:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.