teslya@email.ua

ВІКНА НАЙВИЩОЇ ЯКОСТІ – ГАРАНТ ЗАТИШКУ І ТЕПЛА

ВІКНА НАЙВИЩОЇ ЯКОСТІ – ГАРАНТ ЗАТИШКУ І ТЕПЛА

by tesluaadm |01.11.2016 | Статті

Ви знаходитесь в постійних пошуках ідеального поєднання краси, ціни і якості? Хочеться зробити придбання на роки, але за доступною для вас ціною? Вікна для будинку, дачі, офісу та інших приміщень, які представлені в нашому каталозі, зможуть задовольнити всі ваші побажання!

Основа сімейного затишку і домашнього тепла або ж гармонійної роботи колективу – це не тільки якісна система теплопостачання, але і надійні, грамотно встановлені вікна. Купляючи якісні вікна ви економите кошти на опаленні приміщення, тому обов`язково пам`ятайте, що економія при їх покупці – тепло та кошти, які «викинуті на вітер».

На сьогоднішній день асортимент вікон вражає своїм різноманіттям. Вони відрізняються за своїм призначенням, формою і матеріалом виготовлення, внаслідок цього можуть задовольнити побажання  абсолютно будь-якого покупця. Маленькі чи великі, з тьмяним або ідеально прозорим склом, вони прикрашають собою найрізноманітніші фасади будівель.

У каталозі нашої продукції ви можете переглянути і придбати вікна наступного типу:

  • пластикові;
  • дерев’яні вікна ОС;
  • дерев’яні євровікна;
  • верандні рами.

Пластикові вікна (ПВХ) – універсальний варіант, який сьогодні користується найбільшим попитом. Прекрасно зберігають тепло, довговічні і не потребують особливого догляду, вони знаходять застосування в якості світлопропускних конструкцій для будинків будь-якого типу. Відмінною рисою даної продукції є широкий ціновий діапазон. Однокамерні ПВХ-вікна стануть ідеальним вибором для дачі, а для суворих умов підійде енергозберігаючий склопакет, який входить до розряду вікон преміум-класу, він гарантує восьмикратне зниження тепловитрат.

Дерев’яні вікна ОС – стануть ідеальним вибором для дачі. Вони представляють собою віконні блоки зі спареними стулками, а це в свою чергу забезпечує краще світлопропускання, мінімально загороджуючи світловий отвір. Ці вікна відрізняються демократичною ціною, яка буде доступна кожному,  і привабливими експлуатаційними характеристиками, такі конструкції радують наших клієнтів своєю екологічністю, практичністю у використанні та красою.

Дерев’яні євровікна – це неймовірно естетичний інноваційний продукт, який з кожним роком набуває все більшої популярності. Вони несуть у собі класичну вишуканість та сучасну функціональність, а також створюють неймовірне відчуття домашнього затишку і тепла. Така світлопропускна конструкція представляє собою зразок гармонійного поєднання легковажності і низьку теплопровідність. Закладена в них від природи стійкість до температурних перепадів робить придбання дерев’яних євровікон вигідним і бажаним. Особливо наші покупці цінують їх високі звукоізоляційні властивості і ремонтопридатність. Цей вид вікон крок за кроком витісняють віконні конструкції, виконані з ПВХ.

Верандні рами – незамінний атрибут для будь-яких будівель. Сучасні розсувні або багатогранні конструкції оригінально і естетично прикрашають собою парадний вхід. Якщо перший варіант є повсюдно вживаним, то розсувні рами вибирають для невеликих і вузьких веранд, а багатогранні –  для трансформації веранди в терасу. Це надає ексклюзивності  та елегантності будь-якому будинку, вони ефективно виконують  свої «захисні» функції і максимально пропускають сонячне світло.

Запорука успішної покупки – вигідне співробітництво.

Ви плануєте придбати пластикові вікна пвх? Цікавить надійність світлопропускної конструкції і вигідна ціна? Наш інтернет-магазин завжди до ваших послуг! У нас ви зможете знайти багатий асортимент практичної  та естетичної продукції на будь-який смак. Ми впевнені, що зможемо здивувати кожного гостя, який завітає на нашу інтернет-сторінку. Постійне оновлення модельного ряду, варіативний розмірний ряд, широка палітра кольорів і зручні умови покупки зроблять кожне придбання у нас не тільки вигідним, але і приємним.

Share this post:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.